Zaalberg & Van Dolder Advocaten presenteert Juridisch Nieuws

Voor veel ondernemers en particulieren is de rechtspraak en de advocatuur iets waar je zo min mogelijk mee te maken hebt. Alleen als het moet, omdat zaken anders in het honderd lopen. Begrijpelijk. Als je er iets langer bij stilstaat, zie je dat overal waar mensen met elkaar werken, afspraken daarover een rol spelen. Afspraken tussen mensen vormen als het ware een landkaart van wegen, waarlangs men naar zijn doelen loopt. Soms loopt een weg dood, blijkt deze opgebroken of is er een snellere of mooiere weg. Als advocaten met een buitengewoon scherp oog en begrip voor úw wereld, wijzen wij u graag de beste weg. Vaak gaat ons werk over procederen, als de argumenten wel zijn uitgewisseld, maar niet tot overeenstemming hebben geleid. Ook dan staat vaak een palet aan richtingen open. Wij helpen met het kiezen van de wijze waarop u zich in zo'n situatie wil wapenen en met optimale uitleg aan de rechter over waar de kwestie om draait, vanuit uw perspectief. 

De advocatuur heeft gelukkig méér te bieden dan dat 'schild ter bescherming'. Gevoerde zaken brengen ook nieuwe ideeën voort. Met wat de één in de rechtszaal leert, doet ook een ander zijn voordeel – mits die daarvan weet natuurlijk. En dat is de reden dat wij u regelmatig een nieuwsbrief zenden. Hierin vatten wij interessante uitspraken en ontwikkelingen samen op het gebied van contractenrecht en ondernemingsrecht. Mogelijk brengt een item u op een bruikbaar idee. Dat idee kan groeien tot iets waardevols. In dat geval achten wij onze missie geslaagd: méér waarde aan u bieden door inzicht te geven in wat ons vak kan brengen.

Wij zijn vereerd zijn om ook uw bedrijfs- of particuliere kwestie te mogen helpen oplossen en doen dat met hart en ziel. 

Veel plezier met deze eerste nieuwsbrief.

Gerard Zaalberg

Bron: | 06-02-2024

Similar Posts